Andere Wereld Films maakt films uit liefde voor de mensen en vanuit een oprechte betrokkenheid met de samenleving. We werken in opdracht van ngo’s, de culturele en sociale sector. Daarnaast produceren we eigen documentaires. We staan voor broadcastkwaliteit (full high definition) aan een betaalbaar tarief.

Onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zorgt voor een vlotte productie met zowel een inhoudelijk als artistiek hoogstaand resultaat. Of we nu werken voor het web, dvd, televisie of cinema, we doen het steeds met goesting. Samen met u gaan we op zoek naar een origineel concept dat uw verhaal of boodschap op de gepaste manier bij uw publiek brengt.

Andere Wereld Films is een klein productiehuis van twee mensen.  Dat garandeert een persoonlijke service voor elk project en bespaart tijd en kosten.